ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣΗ ΕΙΝΝΕΥΒ διαψεύδει τα αναγραφόμενα της εφημερίδας Ευβοϊκή Γνώμη καθ 'οτι είναι γνωστό οτι ποτέ δεν αποκρύψαμε τίποτε και για κανένα ζήτημα που αφορά την λειτουργία μας και άπτεται των αρμοδιοτήτων μας. Οι συγκεκρμένες καταγγελίες της κας Γυφτονικολού και της κας Δερμιτζάκη δόθηκαν στην ΕΙΝΝΕΥΒ την Τρίτη 05/05/2015 και πρωτοκολλήθηκαν με αρ πρωτ. 18/ 05.05.2015 την ίδια ημέρα! Αμέσως εξεδόθη σχετική ανακοίνωση η οποία και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΙΝΝΕΥΒ και εδόθη στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ (παραθέτουμε σχετικό σύνδεσμο παρακάτω). Αντ' αυτού αβίαστα και ψευδώς δημοσίευσε η εν λόγω εφημερίδα σε σχετικό άρθρο της έντυπης έκδοσης της υπ αριθμ 1927 /08/05/2015 στην σελ.36 ότι "σιωπούν Σώτος και ....." επίσης "ότι ο Αντώνης Σώτος κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του ......"
Ζητάμε από την συγκεκριμένη εφημερίδα να ανασκευάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της και να δημοσιεύσει την πραγματική μας θέση που ήταν και άμεση αλλά και αποτελεσματική γιατί ούτε κρύψαμε τίποτα ούτε και κρυφτήκαμε "πίσω από το δάκτυλό μας" ,αντίθετα δημοσιοποιήσαμε αμέσως την θέση μας και παραπέμψαμε τις καταγγελίες στα αρμόδια όργανα σε σύσκεψη την Τετάρτη 06.05.2015 παρουσία του προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής κου Ι.Μαντά,του Δ/του Ιατρικής Υπηρεσίας κου Στ.Ποδάρα ,της κας Γυφτονικολού και της Διοικητικής Δ/ντου κας Λ. Μεγαρίτη, αλλά και του Διοικητού κου Καρούζου στο ΔΣ του Νοσοκομείου την ίδια μέρα ,για να ληφθούν μέτρα και αποφάσεις, Επίσης με έκτακτη παρέμβασή μας θέσαμε το εν λόγω θέμα στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου την Πέμπτη 07.05.2015. 
Από που λοιπόν τεκμαίρεται κύριοι της Ευβοϊκής Γνώμης το συμπέρασμα ότι ο Σώτος σιωπά; Ή ότι κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του; Αναμένουμε την αποκατάσταση της αλήθειας και θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωσή μας!! 

ΥΓ: http://einnev.blogspot.gr/2015/05/blog-post_5.html?m=1 


Για την ΕΙΝΝΕΥΒ 

 ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου