ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΤο ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ συνήλθε την 30.09.2015 και κατά πλειοψηφία αποφάσισε τα εξής:

-Προκηρύσσει εκλογές για τα όργανα της ΕΙΝΝΕΥΒ που είναι τα εξής:

          -5μελές Διοικητικό Συμβούλιο.
          -3μελής Επιτροπή Γ.Ν. Χαλκίδας
          -Εκπροσώπους στην ΟΕΝΓΕ
          -3μελής Εξελεγκτική επιτροπή. 
          -Εκπροσώπους ΑΔΕΔΥ  -Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11.11.2015 στον χώρο της αίθουσας μαθημάτων του Γ.Ν.Χαλκίδας (έναντι γραφείου ΕΙΝΝΕΥΒ) και από ώρα 09.00 έως 17.00. παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

-Δικαίωμα ψήφου και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη της ΕΙΝΝΕΥΒ που θα περιέχονται στους εκλογικούς καταλόγους.Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν στις Δημόσιες δομές υγείας του Νομού και δεν έχουν ψηφίσει ξανά μπορούν με καταβολή ποσού εγγραφής 5 ευρώ να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν άμεσα.

-Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα όργανα της ΕΙΝΝΕΥΒ λήγει τη Παρασκευή 23.10.2015 και ώρα 13.00.Οι συνάδελφοι των ΚΥ Ιστιαίας,Μαντουδίου και Αλιβερίου θα ψηφίσουν επί τόπου στα οικεία ΚΥ και θα συμπεριληφθούν οι ψήφοι τους στην καταμέτρηση της εφορευτικής επιτροπής στο Γ.Ν.Χαλκίδας.Οι συνάδελφοι του ΚΥ Ψαχνών θα ψηφίσουν στο εκλογικό κέντρο του Γ.Ν.Χαλκίδας.

-Οι δαπάνες αποστολής των ψηφοδελτίων των υποψηφίων επιβαρύνουν τις παρατάξεις των υποψηφίων, ενώ της αποστολής των φακέλων της ψηφοφορίας που φέρουν την σφραγίδα της ΕΙΝΝΕΥΒ με δαπάνες την ΕΙΝΝΕΥΒ. 

-Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα οριστούν μετά τον ορισμό του δικαστικού αντιπροσώπου.

-Τα Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου θα σχηματίσουν οικείες εφορευτικές επιτροπές όπου θα παραστούν δικαστικοί αντιπρόσωποι.Στα Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου η ψηφοφορία θα αρχίσει την 09.00 και δυνατόν να λήξει πριν την 17.00 με απόφαση της οικείας εφορευτικής επιτροπής.Τα πρακτικά των εκλογικών τμημάτων Κύμης και Καρύστου θα σταλούν στο Fax της ΕΙΝΝΕΥΒ (2221086889) και η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα τα συμπεριλάβει στην τελική καταμέτρηση.

-Τα ανωτέρω να επικυρωθούν από την καταληκτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΙΝΝΕΥΒ την Τετάρτη 07.10.2015.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΤΑΜΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                        ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου