ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
 Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

 Σε λίγο συμπληρώνεται μία 3 ετία από τότε που η Αγωνιστική Συσπείρωση Ιατρών Εύβοιας ανέλαβε την ηγεσία της ΕΙΝΝΕΥΒ. Από τότε κύλισε πολύς χρόνος και αν κοιτάξουμε πίσω πριν τον Νοέμβριο του 2012 δεν θα δούμε παρά μόνο ένα ιατρικό σωματείο που παράπαιε μέσα στην αφάνεια και την ασημαντότητα της ύπαρξης χωρίς πολιτικό ,συνδικαλιστικό ή άλλο θεσμικό κύρος και λόγο.

Από τον Νοέμβριο του 2012 που αναλάβαμε την ηγεσία του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ, άρχισε η σταδιακή αναβάθμιση και ανασυγκρότηση της ΕΙΝΝΕΥΒ τόσο σε συνδικαλιστικό όσο και σε οργανωτικό και θεσμικό επίπεδο.
Επιγραμματικά πετύχαμε τα εξής:

-Εγκατάσταση σε γραφείο εντός του Νοσοκομείου Χαλκίδας με απόφαση του ΔΣ, με οργανωμένη γραμματεία μηχανοργάνωση και διαδικτυακή υποδομή.Η ΕΙΝΝΕΥΒ απέκτησε όλα τα νομιμοποιητικά και θεσμικά έγγραφα και πιστοποιήσεις που απαιτεί ο νόμος και επισημοποιήθηκε με ειδική σφραγίδα ,ΑΦΜ και ειδικό Τραπεζικό Λογαριασμό.

-Έγινε διασύνδεση του ΔΣ με τα περιφερειακά Νοσοκομεία , ΚΥ και αγροτικά Ιατρεία σε όλη την Εύβοια με σκοπό την άμεση πληροφόρηση και συνδικαλιστική δράση απ΄άκρου σε άκρον της Εύβοιας.

-Καθοδηγήσαμε όλες τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων και πετύχαμε την άσκηση πίεσης προς τις ηγεσίες του Υπ.Υγείας αλλά και της 5ης ΥΠΕ με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αιτημάτων των συναδέλφων.

-Σε ένα άλλο επίπεδο καταφέραμε να έχουμε εκπροσώπηση στο ΔΣ του Νοσοκομείου αλλά και στον ΙΣΕΥΒ , όπου από καλύτερες θέσεις μπορέσαμε να διεκδικήσουμε και να ικανοποιήσουμε πάγια αιτήματά μας, όπως η αναβάθμιση των χώρων του εφημερίου κλπ.

-Στον ΙΣΕΥΒ παρά τον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων , καταφέραμε να αναδεικνύονται τα προβλήματα των Ιατρών των δημοσίων δομών υγείας της Εύβοιας ,πετύχαμε έτσι άλλον ένα μοχλό πίεσης προς την κεντρική διοίκηση.

-Στο συνέδριο του ΠΙΣ αναδείξαμε το όραμά μας για την Δημόσια Υγεία στην Ελλάδα και με την παρουσία μας βάλαμε τα θεμέλια για την μελλοντική μας ανάδειξη σε δύναμη ανατροπής και υπεράσπισης των πραγματικών συμφερόντων των συναδέλφων και της Υγείας του Λαού μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

-Την άμεση καταβολή στο ακέραιο των δεδουλευμένων εφημεριών των Ιατρών των ΚΥ και ΠΙ.

-Την μονιμοποίηση όλων των επί θητεία Ιατρών των Νοσοκομείων,ΚΥ και ΠΙ.

-Άμεση πλήρωση όλων των κενών οργανικών θέσεων με μόνιμο προσωπικό.

-Να μην περικοπούν οι απολαβές κανενός υγειονομικού και να μην καταργηθεί το ειδικό μισθολόγιο για τους Ιατρούς των Δημοσίων δομών Υγείας. 

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Ιατρών Εύβοιας συσπειρώνει στις τάξεις της συναδέλφους αγωνιστές με ιδανικά και πίστη στην Δωρεάν Δημόσια Υγεία για όλους. Με αυτό το πλαίσιο θα πορευτούμε ενάντια την υποβάθμιση ,την ιδιωτικοποίηση,και την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας και των δομών της.

Καλούμε τους συναδέλφους να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Ιατρών Εύβοιας και να προσέλθουν μαζικά να ψηφίσουν στα εκλογικά κέντρα καθώς και δια της επιστολικής τους ψήφου, ενισχύοντας την θεσμική και συνδικαλιστική δύναμη της Ένωσής μας.

Για την Αγωνιστική Συσπείρωση Ιατρών Εύβοιας

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου