ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΤΗΣ 20.11.2015



Σήμερα 20.11.2015 συνεκλήθει σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ όπως προέκυψε από την ψηφοφορία της 11.11.2015. 
Αφού εξελέγη το νέο προεδρείο με τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερησίας διάταξης και αποφάσισε τα εξής:

-Η ΕΙΝΝΕΥΒ συμμετέχει στην στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΕΝΓΕ για τις απλήρωτες και περικομμένες εφημερίες των Ιατρών των ΚΥ και των ΠΙ του ΠΕΔΥ και καλεί όλους τους συναδέλφους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση την Παρασκευή μπροστά στο Υπ.Υγείας.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ θα εντείνει την πίεση με συλλογικές διαδικασίες προς την ηγεσία της 5ης ΥΠΕ αλλά και με αποστολή νέων επιστολών διαμαρτυρίας και θα εξετάσει την νομική διεκδίκηση των δεδουλευμένων εφημεριών σε περίπτωση μη αποπληρωμής τους με το κλείσιμο του οικονομικού έτους 2015.

-Η ΕΙΝΝΕΥΒ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες προς την Διοίκηση και προς το Υπ.Υγείας για να  επιχορηγηθεί το Νοσοκομείο Κύμης με το αντίστοιχο ποσό για την αποπληρωμή δεδουλευμένων εφημεριών του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2009.

Η θέση του προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ σαν εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου θα αξιοποιηθεί ανάλογα σαν επιπλέον
μοχλός πίεσης για την ικανοποίηση όλων των ανωτέρω αιτημάτων.

-Το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ ορίζει καθήκοντα εκπροσώπων του για την πληρέστερη διασύνδεση των Δημοσίων μονάδων Υγείας της Εύβοιας με το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ, τους εξής :

Για τα ΚΥ Ψαχνών,Μαντουδίου, Ιστιαίας και το Βόρειο διαμέρισμα της Εύβοιας ο κος Νικόλαος Χατζηαντωνάκης.
Για το ΚΥ Αλιβερίου και ΠΙ του Κεντρικού διαμερίσματος της Εύβοιας η κα Παναγιώτα Μπούγα.
Για τα Περιφερειακά Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου ο κος Γεώργιος Καλαποδάς.

Οι ανωτέρω συνάδελφοι θα συνεργάζονται και με τις τοπικές 3μελείς επιτροπές (όπου υπάρχουν) και θα περιοδεύουν με στελέχη του ΔΣ ή και κατά μόνας σε τακτά χρονικά διαστήματα στις υγειονομικές αυτές δομές της αρμοδιότητάς τους με δαπάνες της ΕΙΝΝΕΥΒ.
Έτσι η διασύνδεση και η πληροφόρηση των προβλημάτων όλης της υγειονομικής περιφέρειας του Νομού θα είναι πληρέστερη και θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση του ΔΣ στα προβλήματα των συναδέλφων.

-Το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ αποφάσισε τέλος την τακτική σύγκληση ανά πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα και σε περίπτωση που συμπίπτει με αργία την αμέσως επόμενη Πέμπτη και ώρα 13.00.Σε περίπτωση που ένα μέλος του ΔΣ απουσιάσει αδικαιολόγητα σε 3 συνεχείς συνεδριάσεις θα προκύπτει θέμα διαγραφής του συγκεκριμένου μέλους από το ΔΣ όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΙΝΝΕΥΒ.


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ                                                           ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου