ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΊΣ



Σήμερα ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας είχε προσκαλέσει τους τοπικούς φορείς της Εύβοιας (Περιφέρεια,Δήμο Χαλκιδέων,Βουλευτές πλην ΧΑ) για να τους ενημερώσει για τα φλέγοντα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ εκπροσωπείται στον Σύλλογο από τον πρόεδρο του ΔΣ που είναι και εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων.
Τελικά από τους 5 βουλευτές που προσεκλήθησαν δεν ήρθε κανείς προφασιζόμενοι υποχρεώσεις στη Βουλή (οι του Σύριζα επερώτηση για τα διόδια) ,και ο της ΝΔ δεν έστειλε λόγο μη προσέλευσης.
Αντί των βουλευτών ενεφανίσθη ως εκπρόσωπος του Σύριζα Εύβοιας ο κος Φωκάς Δημήτριος ο οποίος και μας ανακοίνωσε ότι και οι 4 βουλευτές του Σύριζα κωλύονται από την κατάθεση επερώτησης για τα διόδια. 
Ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τον κο Μπαντούνα που είναι και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ,για δε την περιφέρεια  ενώ είχαμε ειδοποίηση από τον κο Αργύρη Δημήτρη ότι θα έρθει ,δεν παρουσιάστηκε τελικά.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την αποτυχία της σημερινής συνάντησης, γεγονός που βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα των σχέσεων του συλλόγου εργαζομένων με τους τοπικούς κομματικούς εκπροσώπους του Σύριζα και της ΝΔ . Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, παλαιότερα ο τομέας Υγείας του Σύριζα Εύβοιας είχε βγάλει απαράδεκτη ανακοίνωση η οποία στρεφόταν ενάντια στις διεκδικήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους!!!!!!!!

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου