ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Για την Ιστορία αλλά και την πραγματικότητα!!


Μετά την ανάρτηση του EVIA TOP της δήλωσής μου ότι μετά την παραίτηση της Κατερίνας Περλεπέ ,για 5 χρόνια δεν υπήρχε ΕΙΝΝΕΥΒ ,καθώς επίσης ότι "έφυγε η Κατερίνα και στο Νοσοκομείο παρέλυσε το σύμπαν"...... που αναφέρει το δημοσίευμα.

Εχω να δηλώσω τα εξής :

1) Υπάρχουν ευθύνες πολιτικές και συνδικαλιστικές για το ότι οι τότε συνδιοικούντες την τότε ΕΙΝΕΥΒ (Ενωση Νοσ/κών Ιατρων Ευβοίας-Βοιωτίας) που σημειωτέον ανήκαν στην παράταξη της κας Περλεπέ, δεν φρόντισαν να αποτρέψουν την κατάρρευση και την απαξίωση της ΕΙΝΕΥΒ.
2) Αντικειμενικά υπήρξαν ατυχή γεγονότα όπως οι θάνατοι 2 αγαπητών συναδέλφων και συνέβαλαν στην περεταίρω αποδιοργάνωση της Ενωσης.
3) Συμφωνώ με την τοποθέτηση της κας Γυφτονικολού που ουσιαστικά από το τίποτα προσπάθησε να ξαναστήσει την ΕΙΝΝΕΥΒ .
4) Η απαξίωση αλλά και η κατάρευση της παλαιάς ΕΙΝΕΥΒ  βόλευε την από τότε μεθοδευμένη και στοχευμένη επίθεση ενάντια στην Δωρεάν Δημόσια Υγεία, που εντάθηκε με την καπιταλιστική κρίση , και βρήκε την συνδικαλιστική εκπροσώπιση των Νοσοσκομειακών Ιατρών στην Εύβοια σε αποσύνθεση. Ετσι δεν υπήρχαν αντιδράσεις και οργανωμένη φωνή αντιπαράθεσης.
5) Η θητεία του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ υπό την κα Γυφτονικολού δεν μπόρεσε ,παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες της ιδίας ,να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δίοτι η επίθεση που δεχόταν και δέχεται η Δημόσια Υγεία είναι τόσο μεγάλη που δεν ανακόπτεται με μία Ενωση στα σπάργανα και με μόνο όπλο το φιλότιμο και τις καλές προθέσεις ενός η 2 ατόμων!!
6) Η απομαζικοποίηση και η οργανωτική ανυπαρξία της ΕΙΝΝΕΥΒ συνεχίστηκε διότι, όπως δηλώνει και η ίδια στην επιστολή της, έλειπε η συνδικαλιστική εμπειρία αλλά προσθέτω και η ανυπαρξία προγραμματισμένης δράσης , πολιτικής στόχευσης και  οργανωτικής δομής ,για να διασυνδεθεί με την βάση των μελών της που επί χρόνια αγνοούσαν ακόμη και την επανασύσταση της ΕΙΝΝΕΥΒ.
7) Τέλος θα σημειώσω το γεγονός ότι η οργανωτική δομή και δουλειά της παλαιάς ΕΙΝΕΥΒ χρησιμοποιήθηκαν για την ανάδειξη και την προβολή συγκεκριμένων πολιτικών δράσεων και προσώπων ,συνέβαλλε στο γεγονός ότι όταν τα πρόσωπα αυτά αποχώρησαν από την ενεργό συνδικαλιστική δράση, η έτσι δομημένη δουλειά της ΕΙΝΕΥΒ να απογοητεύσει την αγωνιστική δράση και ενεργό συμμετοχή της πλειοψηφίας των συναδέλφων.
8) Η τωρινή διοίκηση της ΕΙΝΝΕΥΒ από την ανάληψη των καθηκόντων της αφήνει τα δείγματα της γραφής της τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο!!!

http://einnev.blogspot.gr/2013/05/23052013.html

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΧΕΙΡ/ΓΟΣ-ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙΜ. Α΄ ΕΣΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου