ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Σήμερα στα πλαίσια επίσκεψης κλιμακίου του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας , έγινε κοινή σύσκεψη του σωματείου των εργαζομένων με συμμετοχή της ΕΙΝΝΕΥΒ και του κλιμακίου του ΚΚΕ .
Την ΕΙΝΝΕΥΒ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΔΣ και από το ΚΚΕ ,οι Γιώργος Μαρίνος βουλευτής Εύβοιας και Σοφία Ντούρου περιφ/κη σύμβουλος.
Στην κοινή σύσκεψη ,η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαίρετο κλίμα συνεργασίας, αναδείχτηκαν ολα τα θέματα που απασχολούν την δημόσια υγεία και τονίστηκαν οι θέσεις της συνδικαλιστικής ηγεσίας τόσο των ιατρών ,όσο και των λοιπών εργαζομένων στις δομές αυτές.
Ειδικότερα η ΕΙΝΝΕΥΒ έθιξε το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης και της καθυστέρησης των δεδουλευμενων εφημεριών 4 μηνών.
Επίσης παραδώσαμε την σειρά των 5 υπομνημάτων μας και ζητήσαμε την παρέμβαση του ΚΚΕ για την ανάδειξη στην βουλή όλων των θεμάτων που συμπεριλαμβάνονται σε αυτά.
Απο την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι το κόμμα τόσο με την κοινοβουλευτική του παρέμβαση όσο και με τις εξωκοινοβουλευτικές του δράσεις βρίσκεται αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων των δημόσιων δομών υγείας και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους.
Το ΚΚΕ τόνισε ότι στηρίζει το αίτημα για ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ χωρίς επιχειρηματικές δράσεις και ιδιωτικοποιήσεις με αποκλειστική και επαρκή χρημστοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό,για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των λαϊκών στρωμάτων.
Ακολούθησε σύσκεψη με το ΔΣ του συλλόγου των εργαζομένων,όπου ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ συμμετείχε ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου.

Γιά την ΕΙΝΝΕΥΒ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου