ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ




Η ΕΙΝΝΕΥΒ  εκφράζει την συμπαράστασή της στην Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κέρκυρας και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, και καταδικάζουμε την προκλητική συμπεριφορά των επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας που αντί να καταγράψουν τα οφθαλμοφανή προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Κερκύρας , επιδόθηκαν σε κυνήγι "μαγισσών" με στόχο τους Ιατρούς και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου.

Επισημαίνουμε ότι η όποια επικοινωνιακή πρακτική που ακολουθεί το υπουργείο Υγείας προκειμένου να δυσφημίσει το λειτούργημα των Ιατρών και των εργαζομένων θα πέσει στο κενό.

Ο τοπικός πληθυσμός γνωρίζει πολύ καλά ,τόσο στην Κέρκυρα όσο και στην Εύβοια, ότι όλοι οι Ιατροί και το προσωπικό των Νοσοκομείων και ΚΥ , μάχονται με φιλοτιμία και αυτοθυσία για να κρατήσουν τα Νοσοκομεία σε αξιοπρεπή λειτουργία καθώς, οι πολιτικές της Κυβέρνησης οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση και την απαξίωση των Δημόσιων δομών της Υγείας.

Η τηλεοπτική φαρσοκωμωδία του Υπουργού Υγείας με τις τηλεοπτικές εξαγγελίες για ΕΔΕ και απολύσεις εργαζομένων θυμίζουν εποχές του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" ,εποχές που ο Λαός μας έχει ξεπεράσει με την οργανωμένη μάχη και αντίθεσή του. 

Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταδικάζει τις παραπάνω μεθοδευμένες ενέργειες του Υπουργείου Υγείας και καλεί τον Λαό να συμπαρασταθεί στους λειτουργούς της Δημόσιας Υγείας που μάχονται στο πλευρό του,για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους και  για να μην απαξιωθούν και να μην ιδιωτικοποιηθούν οι δημόσιες δομές της Υγείας.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                                  ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ                                                                          ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου