ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι εντυπώσεις απο την χθεσινή εκπομπή είναι ανάμεικτες........

Κατ΄αρχήν υπήρχε πολλή συμμετοχή από πλευράς κοινού και η εκπομπή δεν προσφέρονταν για να τεθούν αναλυτικά θέματα που αφορούν στοχευμένα προβλήματα αλλά μόνο γενικόλογες τοποθετήσεις......

Οσον αφορά την δική μου παρουσία, επειδή τοποθετήθηκα στην αρχή παρεμβαίνοντας όταν η συζήτηση ήταν για τα φάρμακα προσπάθησα να δώσω το στίγμα της γενικής πολιτικής της κυβέρνησής τους, που είναι Η ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ......

Η απάντησή του Γεωργιάδη όπως πάντα αποπροσανατολιστική.......έφερε το παράδειγμα της Αμερικής που έχει τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες και μάλιστα είναι ιδιωτικές!! Ιδού λοιπόν το πρότυπό τους .........το βάρβαρο καπιταλιστικό κοινωνικό μοντέλο της Αμερικής που αν έχεις λεφτά ζείς ,αν δεν έχεις ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Από τα θέματα που απασχολούν την Εύβοια όμως βγήκε ΕΙΔΗΣΗ η οποία προήλθε από την τοποθέτηση του Γεωργιάδη ότι μερικά περιφερειακά νοσοκομεία σε Νομούς όπως της Καρύστου και της Σητείας.........δεν θα τα πειράξουν!!! Τώρα αν τα αφήσουν να μαραζώσουν από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση........αυτό είναι άλλο ζήτημα!!!

Η ξεκάθαρη όμως ΑΝΤΙ-κοινωνική πολιτική που ασκείται για τους ανασφάλιστους ,τους άνεργους και τους νεόπτωχους,τους καρκινοπαθείς, τους χρονίως πάσχοντες, που εξαθλιώνει η καπιταλιστική κρίση τους ,δεν μπορεί να διορθωθεί με τα 200.000 Voucher υγείας που είπε ο Γεωργιάδης και αυτά αφορούν μόνο την απλή εξέταση και όχι την νοσηλεία στα Νοσοκομεία!!!


Εκεί δεν είχε απάντηση ..........και ζήτησε και συγνώμη (shic)!!!!

Συνέχισε ο Γεωργιάδης προκλητικά την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στην Υγεία και επέμεινε στην στείρα αντιπαράθεση και την ταμπελοποίηση των αντιπροσώπων ..........με το ανεπανάληπτο,"εσείς κύριε ανήκετε στο χώρο της Ανταρσύα και του ΚΚΕ" και έχετε Μαρξιστικές αντιλήψεις ....απευθυνόμενος σε μένα!!

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά τον Γεωργιάδη που στο πρόσωπό μου αναγνωρίζει ΕΝΑΝ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ,που για αυτόν είναι βρισιά ενώ για μένα ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ και ΚΑΜΑΡΙ ,διότι δεν είμαι σαν τα "μούτρα τους"!!!

Η αίσθησή μου από το πάνελ είναι ότι υπήρχαν σαφώς στημένοι καλεσμένοι και τσιράκια του Γεωργιάδη που προέβησαν σε σαφές ξεδιάντροπο γλύψιμο (όπως ο Διοικητής του Ελπίς) αλλά και δήθεν αντιπαρατιθέμενοι όπως ταξικός του φίλος ο εκπρόσωπος των Κλινικαρχών που δήθεν του έλεγε ότι μας χρωστάτε και από την άλλη του έκλινε το μάτι ότι εντάξει θα τα βρούμε......γελοίοι και οι δύο!!!!!!

Τελικά η βραδυά συνεχίστηκε χωρίς να θιχτούν νέα θέματα ,όπως τα θέματα του νέου πρωτοβάθμιου Φορέα Υγείας , και τις εργασιακές σχέσεις ιατρών και εργαζομένων εκεί, αλλά και θέματα που αφορούν τις νέες διαθεσιμότητες και κινητικότητες που .....έρχονται στην Υγεία.

Ελπίζω να σας έδωσα μία εικόνα και να σας πω ότι δεν είναι τυχαίο που όταν προσπάθησα να παρέμβω για 2η φορά (οταν ο Γεωργιάδης μας τσουβάλαζε με τους φακελάκηδες) ...........ο Χατζηνικολάου απείλησε ότι αν δεν σταματήσω θα διακόψει την εκπομπή!!!!



ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΥΓ : Για να δείτε την παρέμβασή μου κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και μετακινήστε τον κέρσορα στο video του Α μέρους στο 29ο περίπου λεπτό...........



http://www.enikos.gr/media/184115,Deite_thn_ekpomph_toy_Nikoy_Xatzhnikolao.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου