ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες

Σήμερα είχα επαφή με την Διοίκηση του Γ.Ν.Χαλκίδας για το θέμα των εφημεριών.Οφείλω να πω ότι ο Διοικητής ήταν εξόχως ψύχραιμος και καθησυχαστικός ότι οι εφημερίες θα πληρωθούν εντός του Μαρτίου.

Αντιθέτως εγώ μετέφερα την αγωνία και την αγανάκτηση των συναδέλφων για την μη πληρωμή μέχρι τώρα και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της αποπληρωμής των εφημεριών.

Κατέστησα δε σαφές ότι σε περίπτωση που εντός του Μαρτίου δεν αποπληρωθούν οι εφημερίες , η ΕΙΝΝΕΥΒ μετά από απευθείας συνεννόηση με τις κλινικές (πλήν Παθολογικής ) και μετά από συζήτηση με όλους τους συναδέλφους πλήν των Παθολόγων καταλήξαμε σε κινητοποιήσεις την 1η Απρίλη και ώρα 08.00 ,με κατάληψη των ταμείων των ΕΙ και επί τόπου Γεν. Συνέλευση για συνέχιση και κλιμάκωση.

Οπως καταλαβαίνετε προκύπτει ευθέως θέμα με τους συναδέλφους της Παθολογικής Κλινικής που παρ΄όλες τις προσπάθειες του ΔΣ και εμού προσωπικά δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν στο γραφείο των Ιατρών τους,ούτε για 5 λεπτά, παρά τις 3 επισκέψεις μου ,τηλεφωνήματα,και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συναδελφισσών που ανήκουν στην εν λόγω Κλινική και είναι μέλη του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ.

Θέλω να πιστεύω ότι η ομολογουμένως μεγάλη επιβάρυνση με φόρτο εργασίας των συναδέλφων της Παθολογικής Κλινικής τους κρατάει μακρυά από τις συλλογικές δραστηριότητές τους και δεν υπάρχει πολιτική αντιδραστική σκοπιμότητα!!! Το αφήνω στην κρίση των συναδέλφων, εξ΄αλλου θα φανεί στην πορεία........

Ενημερωτικά αναφέρω ότι το γραφείο της ΕΙΝΝΕΥΒ είναι έτοιμο και είναι θέμα ημερών να κάνει την εναρκτήρια συνεδρίασή του το ΔΣ και οι επιτροπές των ΚΥ και όλων των επιτροπών των περιφερειακών νοσοκομειακών μονάδων της Εύβοιας.
Εύχομαι να στεφθεί με επιτυχία η εξόρμηση της ΕΙΝΝΕΥΒ στο ΚΥ Μαντουδίου την Κυριακή της 24ης Μαρτίου και δηλώνουμε ότι παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνα.....

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου