ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΤΗΣ 18.02.2013

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,


Σήμερα συνήλθε το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και αποφάσισε τα εξής:

-Συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20.02.2013  με 4 ωρη στάση εργασίας από 11.00 - 15.00 και καλύπτουμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να απεργήσουν καθ΄όλο το ωράριο εργασίας.

-Δεχόμαστε την πρόταση της Διοίκησης για παραχώρηση του χώρου (γραφείο) απέναντι από το γραφείο της Τεχνικής Διεύθυνσης προς στέγαση του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και της 3 μελούς επιτροπής του Γ.Ν.Χαλκίδας.Η εγκατάσταση προβλέπεται να γίνει σε συντομότατο χρονικό διάστημα.

-Μετά από πρόταση της Λαϊκής Επιτροπής των περιοχών Λίμνης -Κηρίνθου-Μαντουδίου αποφασίζουμε την διοργάνωση εξόρμησης στο ΚΥ Μαντουδίου για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των πολύ οξυμένων προβλημάτων Υγείας του τοπικού πληθυσμού.
Η εξόρμηση θα γίνει με εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά Ιατρών μελών της ΕΙΝΝΕΥΒ και θα αποτελείται από κλιμάκιο Ιατρών ειδικοτήτων(Παθολόγου,Καρδιολόγου,Παιδιάτρου,Ορθοπαιδικού κ.α.). Σύντομα θα καθοριστεί και η ημερομηνία της εξόρμησης.

- Με πρωτοβουλία και έγγραφη αναφορά της η 3μελής θα καταστήσει γνωστό στην Διοίκηση τα όποια προβλήματα υπάρχουν στον χώρο της τραπεζαρίας (χαλασμένο πλυντήριο πιάτων,έλλειψη πιάτων και μαχαιροπήρουνων, κατάσταση Εφημερείου κλπ) και θα παρακολουθήσει την πρόοδο των αναφερομένων και κατά πόσον επιλύονται.

Το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις 20.01.2013 στην πόλη της Χαλκίδας και να διατρανώσουν πως Υγεία δεν είναι εμπόρευμα αλλά ΑΓΑΘΟ.
Το σύνθημα της ΕΙΝΝΕΥΒ είναι ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

·         Ανατροπή της ανθυγιεινής μνημονιακής πολιτικής της ΕΕ και των μονοπωλίων.
·         Δημόσιο, δωρεάν, ποιοτικό σύστημα υγείας με πλήρη κάλυψη των αναγκών περίθαλψης των πολιτών.
·         Στελέχωση των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων με μόνιμο ιατρικό προσωπικό και ικανοποιητικές αποδοχές για τους γιατρούς του ΕΣΥ.
·         Ασφαλή προγράμματα εφημέρευσης και άμεση εξόφληση δεδουλευμένων εφημεριών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                                                    ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου