ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συννενόηση με την Νομική μας υπηρεσία για την υπόθεση της νομικά έκθετης μετακίνησης της συναδέλφου κας Γιαννακάκη από το ΚΥ Αλιβερίου στο Νοσοκομείο της Θήβας.
Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η 5η ΥΠΕ επιχειρεί μία τέτοια κατάπτιστη απόφαση η οποία ξεριζώνει και αποδιοργανώνει την επιστημονική αλλά και την προσωπική ζωή μιάς συναδέλφου που παρά την θελησή της και ενάντια σε κάθε δίκαιο μετακινείται από το ΚΥ Αλιβερίου σε άλλο Νομό (Βοιωτία) και σε ένα Νοσοκομείο το οποίο εδώ και χρόνια υπολειτουργεί ενώ θα μπορούσε να γίνει υπόδειγμα λειτουργίας εάν οι Υπουργοκαρεκλοκένταυροι έκαναν το αυτονόητο ,δηλαδή να στελεχώσουν με νέους Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο αυτό.
Δηλώνουμε ότι η ΕΙΝΝΕΥΒ δεν θα επιτρέψει σε κάνενα να υποθηκεύσει και να παίξει με την αξιοπρέπεια και την ζωή κανενός συναδέλφου και θα προβεί σε όλα τα μέτρα και κινήσεις για να αποτραπούν τέτοιου είδους κατάπτιστες πρακτικές.
Η αποδυνάμωση των ΚΥ και των Δημόσιων δομών Υγείας του ήδη υποβαθμισμένου σε Υγειονομικές υπηρεσίες νομού Ευβοίας δεν θα περάσει.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου