ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ 15/1/2013



Αποφασίζουμε:
1.      Συμμετοχή στην Πανιατρική Απεργία της 17/1/2013 και έγκριση του κοινού δελτίου τύπου Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας,ΕΙΝΝΕΥΒ,ΣΕΥΠΙΚΑ Εύβοιας.
2.      Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας την Τετάρτη 16/1/2013 και ώρα 12.00 μμ στο Δώμα του Νοσοκομείου με θέματα την Συμμετοχή στην Πανιατρική Απεργία της 17/1/2013 και την Πληροφόρηση σχετικά με το Κονδύλι των Εφημεριών για το έτος 2013.
3.      Δημιουργία Πανό για την Απεργία της 17/1/2013 με το σύνθημα «Δημόσια Δωρεάν Υγείας για Όλους- ΕΙΝΝΕΥΒ» κι έγκριση της σχετικής δαπάνης
4.      Έγκριση της υποβολής παραίτησης λόγω αποχώρησης της Ταμία της ΕΙΝΝΕΥΒ κ. Μαρίας Μανιατάκου και της αντικατάστασής της από την κ. Μαρία Κυτίνου
5.      Έγκριση της κατάθεσης πρότασης στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση για αύξηση των μελών του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ σε 7 (με την προσθήκη των κ. Βλάχου και κ. Παπανικολάου) και της Τριμελούς Επιτροπής του ΓΝΝ Χαλκίδας σε 5 (με την προσθήκη των κ. Ιατρέλλη και κ. Σιαμανδούρα)
6.      Έγκριση της συνάντησης του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και της Τριμελούς Επιτροπής του ΓΝΝ Χαλκίδας με το Διοικητή του ΓΝΝΧ και πρόταση για θέματα ατζέντας.

                                                                                              Για την ΕΙΝΝΕΥΒ

Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γραμματέας

Αντώνιος-Πάρις Σώτος                                                        Ειρήνη Κουρμπέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου