ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΕΥΒ ,ΕΙΝΝΕΥΒ,ΣΕΥΠΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΕΥΒ (ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ),ΕΙΝΝΕΥΒ (ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ)ΚΑΙ ΣΕΥΠΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Οι εκπρόσωποι των ανωτέρω Ιατρικών φορέων μετά από κοινή σύσκεψη κατέληξαν στο εξής κοινό δελτίο Τύπου.
Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική  Πανιατρική Απεργία της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου, που έχουν προκηρύξει οι  ΠΙΣ,ΟΕΝΓΕ,ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ.
Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν ενεργά στην  απεργία και στην συγκέντρωση που αποφασίσαμε την Πέμπτη το πρωί στις 11 στο προαύλιο του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ:
  
-Απεργούμε για Δωρεάν Δημόσια Υγεία, με πλήρη και επαρκή  κρατική χρηματοδότηση για όλους .τους πολίτες εργαζόμενους και ανέργους,για  όλους τους ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

-Απεργούμε για άμεση αποπληρωμή των χρεωστούμενων στους αυτοαπασχολούμενους Ιατρούς και τους Ιατρούς των Δημοσίων φορέων Υγείας (Νοσ/μεία, Κέντρα Υγείας ,Ψυχιατρικές δομές).

-Απεργούμε για πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και των Δημοσίων δομών Υγείας από κρατικά κονδύλια.

-Απεργούμε για να υπάρχει ασφαλής  εφημέρευση των Νοσοκομείων και ΚΥ του Νομού μας καθώς και ενάντια στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημόσιων μονάδων Υγείας και κρεβατιών νοσηλείας.Απαιτούμε την περάτωση του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

-Απεργούμε για να προσληφθεί άμεσα Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό τόσο στον  ΕΟΠΥΥ όσο και στα Νοσοκομεία και ΚΥ ,για να καλυφθούν οι οξυμένες ανάγκες Υγείας του Νομού μας.

-Απεργούμε για αξιοπρεπείς Ιατρικές  αμοιβές  για όλους τους Ιατρούς και απαιτούμε άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΕΥΒ:  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΡΑΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΒΟΣΣΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΥΠΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ : ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΡΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου