ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες


Η ωμή κυβερνητική καταστολή αποτελεί πλέον καθημερινότητα στην ζωή μας που μαζί με την βία της ύφεσης ,της ανεργίας και της απουσίας εργατικών δικαιωμάτων αποτελεί την επιτομή της σημερινής κρίσης που βαθαίνει και βυθίζει ολοένα και πιό πολύ τον Λαό μας στην απόγνωση και την φτώχεια.
Η δημόσια Υγεία συρρικνώνεται και απαξιώνονται οι δομές της κάθε μέρα περισσότερο δημιουργώντας μία κατάσταση που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών με τις ελλείψεις τόσο σε παροχές Υγείας αλλά και σε απαραίτητο προσωπικό που έχουν γίνει άκρως επικίνδυνες.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ συναισθανόμενη την αποστολή της οφείλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη αλλά και τους φορείς του Νομού μας και σύντομα θα καλέσει σε μία κοινή συνέντευξη τύπου με τους Ιατρικούς φορείς για να θέσει τόσο την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  αλλά και τις ηγεσίες των δημόσιων φορέων του Νομού μας προ των ευθυνών τους.

Στά πλαίσια της αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων,ενεργό κομμάτι των οποίων είναι και οι νοσοκομειακοί Ιατροί, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους συλληφθέντες του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας αλλά και στους αγρότες που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και ταυτόχρονα καταδικάζουμε την ωμή κατασταλτική και απροκάλυπτη κυβερνητική βία.
Συμπαραστεκόμαστε στους επιταχθέντες των ΜΜΜ και απαιτούμε την άμεση αναστολή της επίταξης.
Δηλώνουμε ότι η βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων αποτελεί πρακτική δικτατορικών μεθοδεύσεων και η συκοφάντηση των αγώνων τους είναι πιστή αντιγραφή γκαιμπελικών μεθόδων.

Καλούμε τον Λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταδικάσει έμπρακτα την κυβερνητική καταστολή με οργανωμένη και στοχευμένη δράση ,μαζικοποιώντας τα σωματεία και τα συνδικάτα στους τόπους δουλειάς αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων δείχνοντας την αλληλεγγύη του στους αγώνες των εργαζομένων.

Σύνθημά μας "όλοι για έναν και ένας για όλους".

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                                   ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου