ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ






 Σνάδελφοι,συναδέλφισσες,

 Σημαντικές ανατροπές περιέχει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσον αφορά την περικοπή των αποδοχών των ειδικών μισθολογίων και η σημερινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ με την συμμετοχή του Νομικού συμβούλου της ήταν άκρως διαφωτιστική. 

 Σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από Γενική Συνέλευση η ΕΙΝΝΕΥΒ θα ενημερώσει στο σώμα των Ιατρών του ΕΣΥ της Εύβοιας για τα νομικά μέτρα τα οποία θα λάβει κατ΄εντολήν της ΟΕΝΓΕ και με την συνδρομή της νομικής μας υπηρεσίας , με οργανωμένο και υποδειγματικό τρόπο θα καταθέσει προσφυγή στο τοπικό Διοικητικό Εφετείο, πράγμα που θα κάνουν και οι υπόλοιπες Ενώσεις των Νοσοκομειακών Ιατρών ανά την Ελλάδα.

 Ενδεικτικά αναφέρω ότι θα δημιουργηθεί μία ομάδα 10 Ιατρών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΙΝΝΕΥΒ και με τα ανάλογα δικαιολογητικά θα προσφύγουμε κατά του αρμοδίου εργοδότη που είναι το Νοσοκομείο Χαλκίδας , βάσει της πρόσφατης νομολογίας που θα εκδώσει το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

 Παράλληλα και οι άλλες Ενώσεις θα καταθέσουν ανάλογες προσφυγές και η ΟΕΝΓΕ από την μεριά της θα καταθέσει την δική της προσφυγή σαν επιστέγασμα όλων των υπολοίπων προσφυγών. Αυτή είναι ή διαδικασία, και το πρώτα αποτελέσματα θα τα έχουμε έως 6 μήνες από την στιγμή της κατάθεσης της προσφυγής της ΟΕΝΓΕ, και η αναδρομικότητα θα ισχύσει από τον Αύγουστο του 2012. 

 ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου