ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ











ΠΡΟΣ : την Διοίκηση του Γ.Ν Χαλκίδας,



                                                                                              Χαλκίδα  30.08.2013



Κύριε Διοικητά,



Η ΕΙΝΝΕΥΒ με την παρούσα ,σας κοινοποιεί την εύγλωττη δυσαρέσκειά της για το θέμα της καθυστέρησης της αποπληρωμής των εφημεριών των συναδέλφων Ιατρών.



Ως γνωστόν η καταβολή των μικτών εφημεριών είχε χαρακτηρισθεί προβληματική από το Λογιστήριο του Κράτους και παρ΄ όλα αυτά η Διοίκηση επέμενε στην πραγματοποίηση των μικτών εφημεριών από τους συναδέλφους των ολιγομελών κυρίως τμημάτων του Γ.Ν. Χαλκίδας.



Για τους ανωτέρω λόγους δεν αποπληρώθηκαν οι εφημερίες του Ιουνίου ως έπρεπε εντός του Αυγούστου και το θέμα ευρίσκεται σε εκκρεμότητα ,καθώς και η αποπληρωμή και των υπολοίπων τύπων εφημεριών καθυστερεί ακολουθώντας την τακτική του «όλα ή τίποτα».



Η Διοίκηση και οι οικονομικές υπηρεσίες του νοσοκομείου έπρεπε να είχαν προβλέψει την εμπλοκή με τις μικτές εφημερίες και να είχαν αποδεσμεύσει τις μικτές από αυτές, των άλλων τύπου εφημερίες, μέχρι να λυθεί το νομικό ζήτημα που κατά κατά την γνώμη μας ήταν προσχηματικό.



Παρ΄όλα αυτά συνεχίζεται η εκκρεμότητα χωρίς να υπάρχει κάποια πρόοδος στο θέμα αυτό. Για τους ανωτέρω λόγους αλλά και για την μη ύπαρξη σύντομης λύσης η ΕΙΝΝΕΥΒ θα προβεί σε εισήγηση δυναμικών κινητοποιήσεων σε περίπτωση που μέχρι το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου δεν έχει δρομολογηθεί η άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών.-





Με εκτίμηση,




ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ


ΠΡΕΟΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου