ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Το σκονάκι του ΄Αδωνι.......

Εκφωνεί και εκτελεί το σκονάκι που του έδωσε η τρόικα για εκκένωση νοσοκομείων και διπλασιασμό της τιμής των φαρμάκων, ενώ ταυτόχρονα επιδίδεται σε συκοφάντηση και διασυρμό συλλήβδην του ιατρικού σώματος, με σκοπό να το απαξιώσει στα μάτια της κοινωνίας.
Περί του κ. Γεωργιάδη ο λόγος, ο οποίος για πολλοστή φορά συκοφαντεί τους γιατρούς ως υπερσυνταγογράφους και διεφθαρμένους, χωρίς να δίδει στη δημοσιότητα ονόματα και διευθύνσεις αυτών που το διαπράττουν.
Έτσι κάθε γιατρός της χώρας είναι εν δυνάμει ένας εκ των διεφθαρμένων.
Επαναλαμβάνουμε πως η ευθύνη είναι πάντοτε προσωποποιημένη. Ο καταλογισμός συλλογικής ευθύνης σε κοινωνικές ομάδες και κλάδους εργαζομένων έχει ταυτιστεί ιστορικά με τη φασιστική αντίληψη, από την οποία εκ των πραγμάτων  φαίνεται πως θέλγεται ο κ. Γεωργιάδης.
Η ΟΕΝΓΕ στο πρόσφατο συνέδριό της διατύπωσε τη θέση πως ο χρηματισμός και η διαφθορά στο ΕΣΥ συνιστούν κοινωνικό έγκλημα.
Όπως τονίζει η ΟΕΝΓΕ "Ουδέποτε συγκαλύψαμε γιατρούς που χρηματίζονται, δε θα δεχτούμε όμως οι διεφθαρμένοι να γίνουν άλλοθι για τη σπίλωση όλου του ιατρικού κλάδου και την κατεδάφιση του ΕΣΥ.
Καλούμε λοιπόν τον υπουργό Υγείας να δώσει σήμερα στη δημοσιότητα ονόματα και στοιχεία που ν΄ αποδεικνύουν όσα διοχετεύει επιμελώς σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες και αυτές με ελαφρότητα δημοσιεύουν.  Εάν δεν έχει στοιχεία ή εάν αυτά που διοχετεύει είναι κατασκευασμένα τότε τον καλούμε να ζητήσει συγνώμη από ασθενείς και γιατρούς και εφεξής να σιωπήσει".


πηγή ygeianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου