ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Εκτός από βερικοκο.....παραγωγοί .........είναι και συκοφάντες!!!



Τις τελευταίες μέρες ορυμαγδός και μέγας κουρνιαχτός έπεσε στο Υπ.Υγείας σαν να γίνονταν τα Ελευσίνια Μυστήρια ένα πράμα..........

Από την μιά έσπερνε βερικοκιές ο Υπουργός ,από την άλλη πολεμικός αχός στα Νοσοκομεία με μεταφορές άρον-άρον των ασθενών από Νοσοκομεία σε Νοσοκομεία λες και επίκειτο αεροπορική επίθεση...........και από την άλλη οι "επίορκοι" Ιατροί της Θεσσαλίας αλλά και οι φοροφυγάδες Ιατροί της "υπερσυνταγογράφησης"...........

Μύδροι, αλαλαγμοί και μέγας δημοσιογραφικός ντόρος προεκλήθη από τις ουρανομήκεις κραυγές του Αδώνιδος ότι σπέρνει βερικοκιές αλλά και από τις συντονιστικές φωνές του κου Ευσταθίου που νομίζει ότι έχει να κάνει ακόμη με τους φαντάρους του Λόχου Διοικήσεως του 401 ΓΣΝΑ.

Αλήθεια προς τι όλος αυτός ο θόρυβος; Μήπως έγινε καμία φυσική καταστροφή ή κανένας μεγάλος σεισμός και κινητοποιήθηκαν εν μέσω θέρους οι δυνάμεις τις Πολιτικής Προστασίας; Οχι βέβαια .......μπορεί οι πυρκαγιές να μαίνονται αλλού και οι πυροσβέστες να λιποθυμούν από την εξουθένωση..........αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για του κυρίους αυτούς.
Κι όμως πέραν του γεγονότος ότι τον Σεπτέμβριο επανέρχεται η Τρόϊκα ..........."ουδέν νεώτερο από το Δυτικό Μέτωπο"!!!

Υπάρχει όμως και το δια ταύτα...........!!! Αφού καταλάγιασε ο θόρυβος,κάποιος πετάχτηκε από το πλήθος και ανέκραξε ..............."ο Βασιλιάς (Υπουργός) είναι γυμνός" και αφού σάστισαν όλοι και είδαν την αλήθεια τότε ο Υπουργός άρχισε να μαζεύεται ωσάν τον σαλίγκαρο που επιζητεί την ασφάλεια του κελύφους του.Οι συκοφαντίες λοιπόν αποκαλύφτηκαν και είναι πλέον έκθετοι τόσο οι του Υπουργείου αλλά και οι παπαγαλίσκοι των ΜΜΕ που ζήταγαν ευκαιρία να κατηγορήσουν συλλήβδην τον ιατρικό κόσμο.

Ούτε επίορκοι οι συνάδελφοι της Θεσσαλίας είναι και πόσον μάλλον ο φίλος και καλός συνάδελφος κος Χαυτούρας, ούτε εκατοντάδες υπερσυνταγογράφοι ιατροί υπάρχουν παρά μια ψευτολίστα από 50 λέει ......ιατρούς που ανάθεμα αν θα αποδειχτεί τίποτα για καμιά 10αριά και άν, αλλά και ούτε έγινε ακόμη επέμβαση στην πολύπαθη Συρία .............για να δικαιολογήσουν την σπουδή της μεταφοράς των ασθενών και το άδειασμα των Νοσοκομείων!!!!

Γι αυτό θα πρέπει να συστήσουμε στον κο Υπουργό ..........όταν αποφασίζει να ανέβει στον πάνω κόσμο να μας το γνωστοποιεί διότι οι 6 μήνες που εδικαιούτο ήδη πέρασαν και ο θρύλος λέει ότι πρέπει να μεταβεί εκεί που βρίσκεται η Περσεφόνη πλέον ..............(κατά την Ελληνική Μυθολογία πάντα) ......στα Τάρταρα παρέα με τον Κέρβερο!!!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου