ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Εργαζόμενοι και ασθενείς έδιωξαν τους χρυσαυγίτες


Πόρτα έφαγαν (και) χτες τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στη Νίκαια, στην νέα προσπάθειά τους να διχάσουν το λαό, να εκτονώσουν τη δίκαιη λαϊκή οργή από την πολιτική του ευρωμονόδρομου, να αποπροσανατολίσουν λαϊκούς ανθρώπους με τη συστημική φιλανθρωπία τους «μόνο για Ελληνες».
Συγκεκριμένα, μια ομάδα περίπου 30 νεοναζί, γυναίκες και ανάμεσά τους κοντοκουρεμένοι με στολή παραλλαγής, κράνη και μαδέρια, εισέβαλαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με πρόσχημα τη «διανομή ρούχων και τροφίμων σε Ελληνες άστεγους και άνεργους». Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μία πήγε στο Γυναικολογικό, άλλη στο Καρδιολογικό Τμήμα. Εκεί, χωρίς καμία αιδώ, κανένα σεβασμό προς το χώρο, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, το πρόβλημά τους, ξεκίνησαν να φωτογραφίζουν ο ένας τον άλλον(!), να φωτογραφίζουν τους παρευρισκόμενους, αργότερα έφτασαν σε τέτοιο σημείο ξεπεσμού ώστε ανάρτησαν τις τέτοιες φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι των δύο τμημάτων, γιατροί και νοσηλευτές, όπως και ασθενείς και συνοδοί που τους πήραν είδηση, τους έδιωξαν κακήν κακώς όχι μόνο από τους συγκεκριμένους χώρους, αλλά από το νοσοκομείο. Οι φασίστες παίρνοντας μαζί τις σακούλες της «φιλανθρωπίας» τους (όπως φαίνεται και από το σχετικό «φωτορεπορτάζ» που οι ίδιοι ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους) πέρασαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου, συγκεντρώθηκαν στην μικρή πλατεία που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο, και ίδιοι σαν χαφιέδες της ασφάλειας επιδόθηκαν σε φωτογράφιση των εργαζομένων που περιφρουρούσαν την πύλη, κόβοντας κάθε διάθεση στους χρυσαυγίτες να επιχειρήσουν νέα «εισβολή». Οταν οι φασίστες βαρέθηκαν να αλληλοφωτογραφίζονται έφυγαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας καθώς και τον εισαγγελέα και την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο χωρίς να χρειαστεί να επέμβει. Μεταξύ των εργαζομένων του νοσοκομείου υπάρχει η εκτίμηση ότι επρόκειτο για μια «αναγνωριστική επιχείρηση» των φασιστών για να διαπιστωθούν οι προθέσεις των εργαζομένων απέναντί τους. Φυσικά, το μήνυμα που πήραν ήταν σαφές...

πηγή rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου