ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,


Η Αγωνιστική Συσπείρωση Ιατρών Εύβοιας και η ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας, καταγγέλλει την αντισυναδελφική και αήθη συμπεριφορά του Δν/τή της Χειρουργικής Κλινικής στην πρόσφατη έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 03.04.2013.
Συγκεκριμένα ο Δ/ντής της Χειρουργικής Κλινικής αφού πήρε το λόγο αυθαίρετα και με τρόπο αυταρχικό, προέβη σε μία άνευ προηγουμένου ωμή επίθεση στο προεδρείο της Γεν.Συνέλευσης οριώμενος και με υστερικές κραυγές γιατί δήθεν κάνουμε Συνελεύσεις μόνο Δευτέρα και Τετάρτη και έτσι ακυρώνουμε το έργο της Χειρ/κής Κλινικής.
Εν μέσω υστερικών άναρθρων κραυγών και απειλών ούτε λίγο ούτε πολύ εγκάλεσε το προεδρείο της ΕΙΝΕΥΒ ,γιατί έγινε η Γενική Συνέλευση την συγκεκριμένη μέρα και ώρα διότι η Χειρουργική Κλινική εκείνη την ημέρα έχει χειρουργεία.
 Πριν καλά-καλά καταλάβει κανείς γιατί και πως και αφού δεν έλαβε μέρος στην συζήτηση που είχε αρχίσει για το πρόβλημα των εφημεριών,αποχώρησε μαζί με τους συναδέλφους της χειρουργικής κλινικής χωρίς να πει οτιδήποτε άλλο και χωρίς ουσιαστικά να εξηγήσει την συμπεριφορά του απαξιώνοντας για άλλη μία φορά το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
Η παράταξη μας δηλώνει ότι η ανεπίτρεπτη και απαξιωτική συμπεριφορά του συγκεκριμένου συναδέλφου τόσο προς το σώμα της Γεν.Συνέλευσης όσο και προς το προεδρείο της αποτελεί αχαρακτήριστο γεγονός και το μόνο που μένει είναι εκτός του ότι πρέπει κάθε συνάδελφος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ταυτόχρονα πρέπει να απομονώνονται και να αποβάλλονται από το σώμα παρόμοιες συμπεριφορές.

Στο δια ταύτα όμως και για του λόγου το αληθές η ΕΙΝΝΕΥΒ είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει 3 συνεχόμενες έκτακτες Γεν.Συνελεύσεις με τρίτη και τελευταία την Τετάρτη 0.3.04.2013 αρχίζοντας από την Δευτέρα 01.04.2013, σε περίπτωση που οι άλλες 2 δεν είχαν απαρτία ,όπως και έγινε.

Εδώ να σημειώσουμε ότι, το να αρχίσουν οι κινητοποιήσεις ήταν πρόταση της Χειρουργικής Κλινικής όταν σύσσωμη η Κλινική συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΕΙΝΝΕΥΒ (πρόεδρος και μέλος της 3μελούς,Σώτος και Αϊβαζίδης) και προτάθηκε από τον ίδιο τον Δν/τή της η κατάληψη των Ταμείων των ΕΙ την Δευτέρα 01.04.2013 από τις 8 το πρωί σε κοινή διαμαρτυρία με τον Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου.Την πρόταση αυτή να πούμε ότι υιοθέτησαν όλα τα τμήματα και οι κλινικές πλην της Παθολογικής που δεν κατάφερε να συνευρεθεί με την αντιπροσωπεία της ΕΙΝΝΕΥΒ, παρέστη όμως στην τελευταία Γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Από τα ανωτέρω βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η συμπεριφορά του Δν/τή της Χειρουργικής Κλινικής είναι αναίτια και ασυμβίβαστη προς το κύρος και το ήθος που πρέπει να διέπει κάθε έναν από εμάς.Δηλώνουμε ότι θα απομονώνουμε και θα καταγγέλλουμε κάθε παρόμοια συμπεριφορά η οποία θίγει το κύρος και το ήθος τόσο του σώματος της Γενικής Συνέλευσης όσο και το κύρος των θεσμικών και συλλογικών μας οργάνων.

Ας βγάλουν όλοι οι συνάδελφοι τα συμπεράσματα τους.........

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου