ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η αναξιόπιστη............αξιοπιστία του Λυκουρέντζου!!!

Στις 8 Απριλίου ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στη ΝΕΤ (κλικ εδώ) δηλώνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως «μέχρι το τέλος Απριλίου θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα εφημεριών στους νοσοκομειακούς γιατρούς».
Α. Λυκουρέντζος: Μέχρι το τέλος Απριλίου τα δεδουλεμένα των εφημεριώνΜάλιστα το κανάλι για να δώσει έμφαση έβαλε τη βαρυσήμαντη αυτή δήλωση ως τρέηλερ κάτω από την εικόνα του κ. Λυκουρέντζου.
Κι όμως. Από χτεσινά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, φαίνεται πως η «δέσμευση» αυτή του κ. Λυκουρέντζου είναι εντελώς στον αέρα ή κατά διαφορετική ερμηνεία είναι δήλωση του αέρα. Η πλειονότητα των Νοσοκομείων της χώρας δεν πρόκειται να εισπράξει στα τέλη Απριλίου ούτε σέντς από δεδουλευμένες εφημερίες!
Αυτό συμβαίνει διότι, ενώ ξεπεράστηκε η Σκύλα των ΥΔΕ, επέδραμε αιφνιδίως η Χάρυβδη των Επιτρόπων, οι οποίοι ζητούν επίμονα να δουν την τροπολογία δημοσιευμένη σε ΦΕΚ για να υπογράψουν τα εντάλματα Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013.  Αυτό βεβαίως είναι αδύνατον να συμβεί πριν περάσουν τουλάχιστον τρείς εβδομάδες, διότι η τροπολογία θα συζητηθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα και θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ δύο εβδομάδες αργότερα.
Εάν ο κ. Λυκουρέντζος δεν επιθυμεί να εισπράξει δια βίου τον χαρακτηρισμό του αφερέγγυου και αναξιόπιστου πολιτικού οφείλει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρει λύση.
Εάν οι συνάδελφοι επιθυμούν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα οφείλουν να πάψουν τις μεμψιμοιρίες και να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία της Τετάρτης 17 Απριλίου και να διοργανώσουν συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, απαιτώντας άμεση, έγκαιρη και στο ακέραιο αποπληρωμή δεδουλευμένων.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει..

πηγή ygeianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου