ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΙΟ






Κύριε Περιφερειάρχη,

Από καιρού έχει ληφθεί απόφαση από το ΔΣ του Γ.Ν. Χαλκίδας για την ανακατασκευή-ανακαίνιση του κτηρίου του εφημερίου του Νοσοκομείου μας ,το οποίο εδώ και χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση «χοιροστασίου», και δεν είναι υπερβολή.
Σημειωτέον είναι ότι εντός των δωματίων του κτηρίου αυτού αναπαύονται κατά την διάρκεια της νύκτας των εφημεριών οι εφημερεύοντες ιατροί του Ιδρύματος.
Η σημερινή κατάσταση του κτηρίου είναι επιεικώς απαράδεκτη και μετά από τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας στις εκάστοτε διοικήσεις, η παρούσα Διοίκηση έλαβε απόφαση πέρυσι το καλοκαίρι όπως γίνει η ανακατασκευή-ανακαίνιση του κτηρίου.
Υπάρχει επίσης από την Τεχνική υπηρεσία έτοιμη και εμπεριστατωμένη μελέτη καθώς και προϋπολογισμός κόστους με τιμές 2012,ύψους περίπου 100.000 ευρώ.
Δυστυχώς όμως η Διοίκηση σε πρόσφατή μας επικοινωνία ,μας απέκλεισε την έναρξη των έργων
λόγω αδυναμίας πληρωμής των προμηθευτών των υλικών ,επειδή οι εν λόγω προμηθευτές θέλουν την άμεση αποπληρωμή των υλικών και το Νοσοκομείο αδυνατεί να πληρώσει άμεσα παρά μόνο με πίστωση!!!
Παρακαλούμε λοιπόν και ευχόμαστε η Περιφέρεια να συνδράμει στην χρηματοδότηση τουλάχιστον του κονδυλίου των υλικών για να αρχίσει το έργο άμεσα και με την διαδικασία του επείγοντος καθώς το κτήριο αυτό είναι ζωτικός χώρος της καθημερινής λειτουργίας του Γ.Ν.Χαλκίδας.



Με εκτίμηση,

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ   ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ                        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου