ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece
Θεσσαλονίκη, 11 Νοεμβρίου 2012
ΔΗΛΩΣΗ
Ατάλαντους ηθοποιούς σε κακής ποιότητας θεατρική επιθεώρηση θυμίζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Μετά τους απερίγραπτους αυτοσχεδιασμούς του κ. Σαλμά στο φάρμακο και τους βάρβαρους πρωτογονισμούς του κ. Λυκουρέντζου στις συγχωνεύσεις νοσοκομείων σειρά πήρε η κ. Σκοπούλη, η οποία σε τηλεοπτική εμφάνιση δήλωσε αντίθετη στις διατάξεις του πρόσφατου μνημονίου που επιβάλλουν εισιτήριο 25 ευρώ στους νοσηλευόμενους ασθενείς.
Λίγες ώρες αργότερα η «αντιμνημονιακή» υφυπουργός προέβη σε διορθωτική δήλωση, διότι τάχα τα λεγόμενά της εκλήφθηκαν ως προτροπή των πολιτών σε απείθεια!!
Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή η κ. Σκοπούλη πληροφόρησε τους ανασφάλιστους πολίτες που αδυνατούν να εμβολιάσουν τα παιδία τους ή να εμβολιαστούν οι ίδιοι πως υπάρχει… υπερεπάρκεια εμβολίων στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Είναι γνωστό πως τα εμβόλια έχουν γίνει δυσεύρετα. Αντί λοιπόν η κ. Σκοπούλη να επαναλαμβάνει το εν Κανά θαύμα ας προσγειωθεί στην τραγική πραγματικότητα φροντίζοντας να εφοδιαστούν άμεσα οι εμπλεκόμενες υγειονομικές υπηρεσίες με επαρκείς ποσότητες εμβολίων, πριν φτάσουμε σε ανεξέλεγκτες επιδημίες που θα πλήξουν την ελληνική κοινωνία.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου