ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Θεωρεί αναγέννηση της Υγείας την επιχειρηματική δραστηριότητα


Τον προσανατολισμό της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στο χώρο της Υγείας με κεντρική στρατηγική στον τουρισμό Υγείας επαναδιατύπωσε πιο ευδιάκριτα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος την περασμένη Κυριακή.
Μιλώντας στα εγκαίνια της Υβριδικής Χειρουργικής Αίθουσας του νοσοκομείου «Υγεία» υποστήριξε ότι «η ιατρική πρωτοπορία προέρχεται από την ιδιωτική πρωτοβουλία και πραγματοποιείται μέσα στη δίνη της τρέχουσας οικονομικής κρίσης και παρατεταμένης ύφεσης».
«Θεωρώ δε ως υπουργός Υγείας ότι η αναγέννηση του τομέα της Υγείας προϋποθέτει μεταξύ άλλων οπωσδήποτε τη συνεργασία αλλά και τη σύμπραξη του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα. Αναφερόμενος στη συνεργασία και με το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σημείωσε ότι «αναπτύσσει καινοτόμες πολιτικές, στις οποίες κεντρική στρατηγική θέση κατέχει ο Τουρισμός Υγείας» και σημείωσε ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο «για τη θεσμοθέτηση και λειτουργία του Τουρισμού Υγείας».
Το «υβριδικό χειρουργείο πολλαπλών ειδικοτήτων» όπως αναφέρθηκε είναι μια επένδυση 2 εκατ. ευρώ. Με το χειρουργείο αυτό μπορούν να διενεργούνται στον ίδιο ασθενή ταυτόχρονα, ενδοαγγειακές και ανοιχτές επεμβάσεις σε ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα από όλες τις χειρουργικές ή επεμβατικές ειδικότητες, όπως: αγγειοχειρουργική, επεμβατική καρδιολογία, καρδιοχειρουργική, νευροχειρουργική, επεμβατική ακτινολογία.

πηγή  rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου