ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η επίδειξη πυγμής που επιχειρεί να δείξει η κυβέρνηση δε θα περάσει. Στις δίκαιες κινητοποιήσεις γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία που έχουν για μήνες να πληρωθούν  εφημερίες, υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες, απαντά με τρομοκρατία και απειλές, ότι για όλο το χρόνο που διαρκούν οι επισχέσεις εργασίας
α) Δεν θα καταβληθεί ο μισθός στους γιατρούς που είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
β) Δεν θα τους καταβληθεί επίδομα χρόνου εργασίας
γ) Δεν θα ληφθεί υπόψη για τη βαθμολογική εξέλιξη των γιατρών που εργάζονται στα Κέντρα Υγείας.
Η απόφαση αυτή, δεν θα περιοριστεί μόνο στους γιατρούς που είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ανοίγει δρόμο και για τους άλλους εργαζόμενους.
Ο Υπουργός υγείας αποδέχεται παλαιότερη γνωμάτευση του νομικού συμβουλίου του κράτους, που θεωρεί ότι το κράτος είναι «αξιόχρεος και φερέγγυος εργοδότης» επιχειρώντας να τρομοκρατήσει και να πειθαναγκάσει τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να δουλεύουν απλήρωτοι!!!
Κανένας φόβος!
Η τρομοκρατία να μην περάσει! Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα.
Το «αξιόχρεο» κράτος χρωστάει εδώ και μήνες και δεν καταβάλει τις οφειλές του σε εφημερίες, υπερωρίες, νυχτερινά, αργίες.
Το «αξιόχρεο» κράτος χρωστάει σε πολλούς εργαζόμενους, στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και στη φύλαξη των νοσοκομείων τους πενιχρούς μισθούς τους.
Το «αξιόχρεο» κράτος στέλνει στο θάνατο τους καρκινοπαθείς και όλους τους ασθενείς που είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν να πληρώσουν τα νοσήλια που τους απαιτούν τα δημόσια νοσοκομεία.
Το «αξιόχρεο» κράτος αφήνει για πολλές μέρες το μήνα και σε αρκετά νοσοκομεία της χώρας ακάλυπτα τμήματα από γιατρούς, στέλνοντας στο Καιάδα όσους δεν έχουν λεφτά να πάνε στους ιδιώτες.
Αυτό το «αξιόχρεο» κράτος δεν πληρώνει ένα μέρος των εφημεριών και των υπερωριών στους γιατρούς και στους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Το «αξιόχρεο» κράτος αφήνει τους εργαζόμενους να στενάζουν από τις δραματικές ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, υποχρεώνοντας τους ασθενείς να πληρώνουν αποκλειστικές νοσηλεύτριες για να εξασφαλίσουν τις ανάγκες της νοσηλείας τους.
Αυτό το «αξιόχρεο» κράτος χαρίζει εκατομμύρια ευρώ κέρδη στους επιχειρηματίες και στους τραπεζίτες, την ίδια στιγμή που οδηγεί στην πλήρη εξαθλίωση το λαό με τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί μέχρι σήμερα και μ’ αυτά που ετοιμάζονται να ψηφίσουν.
Μέχρις εδώ και μη παρέκει!

ΒΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΤΗ «ΝΥΦΗ».
ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!


ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!- ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου