ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Από Διευθυντές ...κλητήρες! Πόσα θα παίρνουν πια οι Διευθυντές γιατροί του ΕΣΥ;

Από Διευθυντές ...κλητήρες! Πόσα θα παίρνουν πια οι Διευθυντές γιατροί του ΕΣΥ; (Ιatropedia.gr)

Κατακόρυφη πτώση στις αποδοχές τους θα δουν μετά την ψήφιση των μέτρων στη βουλή, οι Διευθυντές γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων. Τι κι αν έχουν εικοσαετίες στην ...πλάτη τους. Αυτό δε φαίνεται να έχει καμία σημασία, καθώς οι μισθοί τους κατρακυλούν στα ...Τάρταρα.
 

Ακόμη και με 1000 ευρώ μείον θα βρεθούν στην τσέπη τους οι Διευθυντές του ΕΣΥ μετά τις αλλεπάλληλες περικοπές που επέρχονται μέσω του νέου μνημονίου. Έστω κι αν εργάζονται στο σύστημα επί δεκαετίες, οι αποδοχές τους κατρακυλούν ακόμη και κατά 30%.
όσο για τους επιμελητής Α και Β και για τους ειδικευόμενους...η κατάσταση μάλλον μοιάζει τραγική μετά από σπουδές δεκαετίας.
 
Οι Διευθυντές πάντως που τα τελευταία χρόνια είχαν επιδιώξει μετά μανίας να αναβαθμιστούν, ακριβώς για να αυξήσουν τα εισοδήματά τους (μέσω ειδικού νόμου του Δ.Αβραμόπουλου ο αριθμός των διευθυντών του ΕΣΥ αυξήθηκε κατακόρυφα), θα διαπιστώσουν πολύ σύντομα ότι μάλλον θα έπρεπε να είχαν ...επιλέξει άλλο επάγγελμα. Εξάλλου πια δε θα παίρνουν πάνω από 1700 ευρώ καθαρά ως μισθό και μόνο αν υπολογίσει κανείς και τα επιδόματα και τις εφημερίες μπορεί να φθάσουν στα 2500 ευρώ.
 
Οι επιμελητές δε φαίνεται να ξεπερνούν με το νέο ψαλίδισμα τα 1500 ευρώ ενώ οι ειδικευόμενοι όσες εφημερίες και να κάνουν το πολύ να φθάσουν τα 1200 με 1300 ευρώ.
 
Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι μισθοί των Διευθυντών του ΕΣΥ εάν έχουν 20 χρόνια εργασίας στο σύστημα όπως υπολογίστηκε από την ΟΕΝΓΕ και τον Αλ.Γκότση Διευθυντή ΕΣΥ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου